Monday, February 19, 2007

Grønt!



Seriøst. Æ har vært på den største matbutikken ever. Utruli kult. Men grovt brød is nowhere to be found. Æ får kom mæ i bakinga snart. Vi har jo et godt duganes kjøkken, og æ har ikke skada mæ på flamman enda.

At folkan i england drikk mye te e forståeli. Vannet her e veeeldi klorat, så det hjelp å kok det og putt et par te-posa nedi. Æ har faktisk aldri drokke så mye te som æ har gjort de her dagan. Men tykje ta altså æ skal bli vant til å drekk vannet hær, kan ikke driv å vær prippen på sånt. Bli dyrt i længdn.

Vi va nu på tur og skulle se barnehagen i dag, og mens vi venta på bussn gikk vi en tur i parken. Der e det bare nydelig, med masse svana og ender og ekorn. Og det e skikkelig grønt og fint. Og etter litt kartlæsing og sånt kom vi fram til nursery school, som virka utruli gjennomtenkt og bra. I morra bynn vi å jobb skikkeli. Ka truu:)

Æ skreiv æ bodde med ei fransk her. Ho kom altså heim i dag dræganes på nå franske folk. De e jo bare så hyggeli med all den der kyssingsn på kinnet. Bli jo nesten litt førrlegen. Nøtta liksom ikke å rækk fram nåkka hand.
Koseli me litt kulturutveksling da. Det må æ si. Bra å bo med folk fra ulike nasjonaliteta, for man lær utruli masse og får utvida perspektivet sitt på litt av hvert:)

1 comment:

Ingrid Benedikte said...

moro at du ogsaa he faatt dei blogg.