Sunday, March 4, 2007

Perfect Saturday :) Almost..






Det har vært ei fin uke, men helga var veldig velkommen. Lørdag sto vi tidlig opp og dro til byen for å se Liverpool - Man. Utd. på pub. Før vi gikk inn satt vi litt i den flotte parken i det utroli deilige været. Sola steika og parken va full av folk som skulle mat de litt smågale fuglan. De driv me nåkka paringsdans eller nå de svanan, så de e virkelig ustabil.

Inne på Robbins Well som pubben heite satt vi oss ned og spiste en god frokost med øl til. Genni:)
Vi så kampen som kunne ha endt bedre, og det ville vært en heilt perfekt lørdag. Menmen. Lite å gjør me det. Vi ble nu sittanes og drikk heile dagen for de som satt ved sidn av oss va bærre utruli triveli, og ølet va veldig godt. Litt vanskeli å hold styr på korr mye man har fått innabords etter hvert sidn folk bynn å kjøp pitchers... altså ei mugge me masse øl som de driv og tom i glass som blir drokke litt av. Glasset blei liksom aldri tomt. Det her skal gjentas!
Stampub. mhm:)

Reisefølget hit har vist sæ å vær veldi bra, og jentan e allti i godt humør. Æ trur ikke det har gått en eneste dag her utn at Tina har flira så ho rista, ofte på bussn av en eller anna grunn. I det siste har ho begynt å ta notata av ting æ sir, også ofte på bussn. Tina, æ e skeptisk. Den der buss/pub loggen din trur æ nok e lurt at du hold førr dæ sjøl kanskje..:P

Det e ikke ofte æ har kjent at æ savna ting her, men hvis det skulle vær nåkka:
* Sænga mi (den her e så lita)
* Mamma sine heimebaka brød (de her e bare lofflignanes)
* Potetgull me paprika (vinegar? ka i svarte)
* En steikoven som ikke går på gass (fingran mine har fått vist reaksjonsevnen sin et par ganga..)
* Vannet i Norge som ikke smaka klor
* De moppan vi har å vask me, og ikke de her merkelige blekksprutkostan de har her

Og av folk savna æ selvfølgeli de fleste. Tænk mye på dåkker:)

Men nu skal æ ikke klag, for det e veldig bra her:) Og folk e veldi vennli og imøtekommanes! Og æ må bare si det en gang til. Ekorn e så søt!

1 comment:

Lisa said...

Hei, arti å les bloggen din. flott å se at du trives. Og misunn dokker som kan gå i bærlægga. Her oppe i nord e det snøbrilla og ansiktsmaske som gjeld.